Un nou lider de tineret la Oituz

Luni, 21 iunie 2021, tinerii voluntari Kolping din Oituz au avut două motive de bucurie: o vreme frumoasă in ciuda zilelor foarte ploioase trecute, dar și întalnirea săptămânală în care s-au luat câteva decizii de organizare a grupului.

Astfel putem anunta cu bucurie că noi tinerii ne-am ales un nou lider, Eghet Violeta, o tânară plină de energie si de vibe pozitiv, pregătită să realizăm împreună multe proiecte si activitati la nivel de tineret.

Până în acest moment lider de tineret a fost Adina Birtea care din septembrie va fi în clasa a XII – a și va avea un an plin și greu. Tinerii din Oituz îi mulțumesc Adinei pentru acest mandat și pentru toate experiențele din activitățile desfășurate împreună.

Violeta are 28 de ani si din 2017 lucrează cu copiii în cadrul Centrului Educațional din Oituz. O persoană carismatică, foarte iubită de copii și de către voluntari, mereu entuzistă și gata să ajute acolo unde este nevoie. Violeta va fi ajutată și de doi tineri Maia Mihai și Denisa Voași care o vor sprijini în munca de coordonare.

Îi mulțumim Violetei pentru responsabilitatea asumată și o asigurăm de tot sprijinul nostru!

Rareș Bogdan