KOLPING TINERET

Kolping sprijină tinerii și le oferă oportunități în vederea dezvoltării proprii şi a cultivării iniţiativelor în folosul comunităţii. În fiecare an au loc seminarii și întâlniri de tineret, tabere interculturale și de muncă, precum și proiecte de tineret la nivel regional, naţional și internaţional.

Aducând în joc entuziasmul, determinarea și energia lor, voluntarii se implică în campanii de sensibilizare, activități cu caracter social și acțiuni de întrajutorare. Seminariile și workshop-urile la care participă au rolul de a-i capacita, de a-i impulsiona pe potențialii lideri, dar și de a suda legăturile dintre membri. Taberele sunt prilejul de a cunoaște alte persoane, nu doar din interiorul țării, ci și din afara granițelor. De altfel, aspectul intercultural este deosebil de apreciat și dorit de aceștia. Membrii se implică în acţiuni de voluntariat şi parteneriate cu tineri din alte ţări, reprezentând cu mândrie asociația cu fiecare ocazie.

Fiecare activitate Kolping, indiferent de natura și  scopul ei, reprezintă un prilej de a-i aduce mai aproape pe tineri unul de altul și de a-i aduce pe toți mai aproape de munca asociației.