Ploscuţeni: Membri noi în asociaţia Familia Kolping

Duminică, 26 octombrie 2014, în Parohia Ploscuţeni, la biserica “Înălţarea Sfintei Cruci”, a avut loc adeziunea noilor membri în Familia Kolping, cu dorinţa de a se angaja într-o participare concretă la creşterea spirituală şi socială a comunităţii noastre. Pe lângă cei şase membri care şi-au reînnoit promisiunile, alte 21 de persoane, copii, tineri şi adulţi, s-au alăturat celor ce doresc să continue misiunea fericitului Adolph Koping.

Alături ne-au stat părintele paroh Carmil Farţade, pr. vicar Emil Robu şi pr. Sebastian Diacu, însufleţind sărbătoarea cu vorbe încurajatoare şi sfaturi despre ce înseamnă o familie.

Sărbătoarea noastră a continuat şi luni, 27 octombrie 2014, când ne amintim de fericitul Adolph Kolping, participând la sfântul Rozariu şi la sfânta Liturghie, ridicându-ne gândul la bunul Dumnezeu pentru Familia Kolping din Chile.

În cursul acestei săptămâni ne amintim de răposaţii noştri, în acest sens, desfăşurând o acţiune de voluntariat, împreună cu tinerii din Acţiunea Catolică, prin care vom îngriji locurile de odihnă ale celor care au fost uitaţi.

Mulţumim tuturor pentru sprijin şi ne încredinţăm rugăciunilor dumneavoastră pentru ca tot ce facem să fie pentru slava lui Dumnezeu!

Monica Benedic

image001 image003 image005 image007 image009 image011