Membrii noi în Asociația Kolping Faraoani

Duminică, 15 decembrie, biserica din Faraoani a fost în sărbătoare. 21 de tineri s-au prezentat în fața altarului și a comunității pentru a-și lua angajamentul de a lucra în sânul societății și de a fi un bun exemplu pentru ceilalți, făcând parte din asociația Kolping Moldova, respectiv Familia Kolping Faraoani. Acești tineri care au intrat în Acțiunea Kolping nu sunt doar un grup local, ci fac parte dintr-o organizație ce se află în peste 60 de țări.

Sfânta Liturghie a fost celebrată de părintele vicar Ștefan Ciubotaru, care i-a felicitat și i-a încurajat pe acești tineri pe tot parcursul slujbei.

La început, președintele Familiei Kolping Faraoani a citit un text în care se explică semnificația adeziunii și care sunt intențiile viitorilor membrii. După predică, celebrantul a adresat membrilor câteva întrebări la care aceștia au răspuns “Vreau”.

După binecuvântarea semnelor asociației(eșarfa și insigna), acestea au fost înmânate fiecărui membru de către părintele vicar. Un moment special a fost și la Sfânta Împărtășanie unde membrii Kolping au primit atât Trupul cât și Sângele Domnului, după care s-a rostit rugăciunea asociației.

După celebrarea Sfintei Liturghii, membrii împreună ci invitații din Oituz și Satu Nou, s-au adunat la oratoriu unde au servit o masă caldă,

Membrii noi:

1.Matei Robert
2.Cochior Vincențiu
3.Matei Petronela
4.Andrei Bolog Bianca
5.Antal Laura
6.Roca Loredana
7.Cojocaru Iuliana

Simpatizanți:
1.Farcaș Sebastian
2.Benedic Robert