Membrii Kolping Moldova în vizită la 1TV Bacău

Vineri, 11 aprilie, grupul de tineri din Oituz, dar și câțiva din Faraoani, în drumul lor spre Faraoani unde urma să participe la o seară de formare, s-au oprit în Bacău pentru a vizita sediul postului de televiziune 1TV.

La sediul televiziunii băcăuane, tinerii au avut ocazia să vadă redacția și platoul de înregistrări emisiuni și știri, cum se montează știrile, unde și cum se procedează cu înregistrarea știrilor, regia de emisie, camerele, luminile și au cunoscut o parte din colectivul redacției 1TV.

Pentru că a fost pentru prima oară când au călcat într-un studio de televiziune, tinerii au fost uimiţi de volumul de muncă ce stă în spatele fiecărui grupaj de ştiri si pentru câteva clipe s-au transformat în reporteri 1TV.

Tinerii și-au satisfăcut curiozitatea de a afla ce sarcini are un reporter sau un cameraman sau cum se face o știre de televiziune.

vizita la 1TV (1) vizita la 1TV (2) vizita la 1TV (3)vizita la 1TV (4) vizita la 1TV (5) vizita la 1TV (6)vizita la 1TV (7) vizita la 1TV (8)vizita la 1TV (9) vizita la 1TV (10)