Kolping Moldova – Întâlnire cu noul episcop Iosif Păuleț

Vineri, 7 noiembrie, o delegație din partea Asociației Diecezane Kolping Moldova a efectuat o vizită de prezentare la noul episcop din Dieceza de Iași, Preasfințitul Iosif Păuleț.

Delegația a fost formată din Pr. Ștefan Ciubotaru, praeses diecezan, Corneliu Bulai, secretar, Cornel Mihăeș, președinte Kolping Plsocuțeni și trei tineri, Alexandra, Bianca și Rareș din Familiile Kolping Ploscuțeni, Oituz și Ferăstrău.

Într-un cadru prietenesc, am prezentat asociația Kolping, am discutat despre acțiunile de voluntariat desfășurate la nivel local și diecezan, am făcut cunoscut proiectul Centrul Educațional din Oituz și am vorbit despre acțiunile din Casa Kolping Ploscuțeni.

Părintele Ștefan a adresat invitația preasfințitului pentru ziua Kolping din anul 2020 când membrii și voluntarii Kolping vor desfășura o zi plină cu acțiuni, ateliere și momente spirituale.

Preasfințitul Iosif Păuleț ne-a mulțumit pentru vizită și a transmis un mesaj de încurajare tuturor voluntarilor Kolping în dorința lor de implicare socială după modelul fericitului Adolph Kolping.

Corneliu Bulai