Kolping Moldova – Două zile de spiritualitate alături de Isus

În fiecare an, în sămbăta dinaintea duminicii Floriilor, Asociația regională Kolping Moldova organizează Calea Sfintei Cruci pe dealul Ciciola din Valea Mare. Anul acesta, pentru al doilea an consecutiv, nu a fost posibilă urcarea pe deal din cauza vremii nefavorabile. Calea Sfintei Cruci și o Sfântă Liturghie le-am celebrat în biserica “Sf. Mihail”, alături de  Pr. Ștefan Ciubotaru, praeses în Familia Kolping din Faraoani, Pr. Cristi Hodea, praeses în Familia Kolping Bacău și pr. Mihai Budău, pensionar, fost  Decan de Vrancea. Au răspuns prezent membri și prieteni din: FK. Faraoani, FK. Bacău, FK. Oituz, FK. Ploscuțeni, Satu Nou, județul Bacău și binențeles din parohia ”Sf. Mihail” Valea Mare.

Întâlnirea a fost prefațată vineri 11 aprilie, de un timp formativ pentru tineret, care a avut loc în parohia ”Sf. Anton de Padova” din Faraoani, iar invitat pentru acest moment a fost  Pr. Cristi Bârnat care a venit din Iași pentru a fi alături de tinerii din Asociația Kolping.

Asociația Kolping Moldova urează o Săptămână binecuvântată și un Paște fericit tuturor membrilor activi din comunități și tuturor prietenilor și partenerilor care ne sunt alături și sprijină viața asociației noastre.

Corneliu Bulai

Calea Crucii (14)Calea Crucii (9)Calea Crucii (10)Calea Crucii (4)Calea Crucii (1) Calea Crucii (2) Calea Crucii (5)Calea Crucii (19)Calea Crucii (8)Calea Crucii (7)Calea Crucii (17)Calea Crucii (16)Calea Crucii (3)Calea Crucii (6)Calea Crucii (11)Calea Crucii (12)Calea Crucii (18)Calea Crucii (13)Calea Crucii (15)