Consiliul Director regional Kolping Moldova

Consiliul director în cadrul unei asociații Kolping regionale are rolul de a pune împreună reprezentanții asociațiilor locale, pentru a discuta și decide asupra operativității muncii de asociație, a obiectivelor, activităților propuse la nivel regional.

Sâmbătă, 28 februarie, a avut loc primul consiliu regional Kolping Moldova din anul 2015. Întâlnirea a fost găzduită de Asociația Familia Kolping din Bacău și au participat reprezentanți din asociațiile locale: Bacău, Bârlad, Ploscuțeni, Oituz. Întâlnirea a fost deschisă printr-o sfântă liturghie celebrată de praeses-ul din Bârlad, Pr. Ștefan Ciubotaru.

Întâlnirea a continuat în sala de ședințe a autoservice-ului Kolping. S-au făcut informări de la nivel național și regional. Reprezentanții din comunități au prezentat situația muncii de asociație de la nivel local și s-a discutat și despre programul pentru 2015.

La nivel regional punctul central reprezintă Adunarea Generală care va avea loc în luna august, găzduită de către Kolping Ploscuțeni, unde vor avea loc și alegeri pentru funcția de praeses și președinte regional. Evenimentul va fi cumulat cu Festivalul tradițiilor ediția a II-a. Alte puncte din programul 2015 sunt: Organizarea săptămânii de voluntariat, Participarea la workcamp-ul de tineret organizat la nivel național, Ziua Kolping.

 

Corneliu Bulai

Președinte Kolping Moldova

CD KM (1) CD KM (2) CD KM (3) CD KM (4) CD KM (5) CD KM (6) CD KM (7) CD KM (8) CD KM (9) CD KM (10)