Bobocii Kolping din Oituz

Toamna se numără bobocii în Familia Kolping din Oituz. La fiecare început de toamnă, are loc campania de recrutare a noilor simpatizanți pentru grupul de tineret. Anul acesta campania s-a desfășurat puțin altfel. Sâmbătă, 26 septembrie, au avut loc trei concursuri dedicate elevilor din clasele a VII-a și a VIII-a: cros, atelier de desen și atelier de dans.

Seara, în cadrul unui spectacol, a avut loc premierea câștigătorilor și s-au prezentat creațiile de la atelierele de desen și dans. În programul serii au mai fost:

• Prezentarea asociației locale/vizionare filmulețe de prezentare a acțiunilor de tineret din 2015.
  • Prezentarea noii echipe de voluntari care vor coordona grupul simpatizanților Kolping: Sabina, Paul și Gabi.
  • Înscrierea noilor simpatizanți din clasele 7 si 8 în grupul Kolping tineret.
  • Concursul de Miss si Mister Kolping Oituz.
  • Tombolă

Astfel, pe lista simpatizanților s-au înscris un număr de 18 tineri care vor face parte dintr-un grup separat și care, anul viitor, după un timp de formare și implicare, vor depune adeziunea la Familia Kolping.

Acțiunea de recrutare a noilor membri este foarte importantă pentru asociația locală pentru a asigura continuitatea grupului de tineret, grup care va fi un sprijin pentru activitățile Asociației Kolping din Oituz.

Rita Domocoș
Președinte